4 september 2013

Start project

Vanmorgen was de opening van ons project met de titel 'Klaar voor de start?!' Dit project gaat over sport en sluit aan bij de Kinderboekenweek. Alle juffen en de meester beoefenden vanmorgen vroeg een sport op het schoolplein:
In de klas heeft iedereen voor zichzelf nagedacht welke sporten hij of zij al kent en deze opgeschreven. Aan het eind van het project zullen we dit blaadje nog eens bekijken en hopelijk kunnen er dan heel wat sporten bijgeschreven worden! Op het prikbord in de klas verzamelen we de sporten die wat minder bekend zijn. We hebben er vandaag al een paar bedacht, zoals roeien, schermen of jujutsu. Natuurlijk hebben we wel eens van deze sporten gehoord, maar wat zijn de regels, bestaan er soorten of rangen misschien, welke termen worden gebruikt en welke attributen? De kinderen zullen uiteindelijk over een van deze sporten een klein werkstuk maken.

We hebben het n.a.v. het lied 'Klaar voor de start?' dat hierboven staat ook al gehad over protheses en over de vraag of sporten wel altijd goed voor je is. Ik ben benieuwd of we hier dit project antwoord op krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten