29 november 2013

Het grote Sinterklaasverhaal

 
Wat was het een feest woensdag! Na het bekijken van de schoencadeautjes volgde al snel het opwachten van Lorena (de schrijfster van het grote Sinterklaasverhaal en moeder van Roel en Larson) aan de weg. Tot onze verrassing kwamen er politie en heel wat Pieten mee! Ook de pers was aanwezig. In de aula heeft Lorena verder gelezen uit haar boek, voor haar de start van een tour door het land. Het was muisstil.. Daarna zongen Sezina en ik onder pianobegeleiding van Philippe een lied dat Lorena ook geschreven heeft en daarna vertelden de Pieten dat ze voor alle kinderen pannenkoeken zouden gaan bakken! De Pieten kwamen inderdaad bij ons in de klas om pepernoten uit te delen en ons uit te nodigen in de aula om daar een pannenkoek te eten. 
 
 
Wat fijn om te zien dat de kinderen zo netjes uit zichzelf op hun beurt wachten en bij elkaar gaan zitten om de pannenkoek te eten. Kanjers zijn het!!
 
Voor nog meer foto's van dit feest klikt u hier: foto's Pietenpannenkoekenfeest. Zaterdag is bij Hoorn TV de gehele dag een verslag te zien van dit feest en op zondag ook nog, tot 18.00 uur. U kunt hier klikken voor de link naar het artikel in het NHD: krantenbericht NHD. En als u het boek van Lorena wilt bestellen, kunt u dat hier doen: het grote Sinterklaasverhaal.
 
Volgens mij is Bas dol op poedersuiker ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten