13 december 2013

Kerst info

Onze klas is mooi in Kerstsfeer gebracht, bedankt voor jullie hulp Hidde, Meike, Lars en Hasse! In dit bericht alle informatie omtrent Kerst nog eens op een rijtje:

Aankomende maandag verzorgen Jayda, Philippe, Sanne, Kiki en Sezina namens onze groep de Kerstradio. U kunt in de klas (of in de klas van uw andere zoon of dochter) direct om half 9 hier naar luisteren.

Donderdag is de Kerstviering. In de ochtend bezoeken wij met de klas de St. Michaëlkerk. Eline, Gina en Lilian vormen hier, samen met nog enkele andere kinderen uit de bovenbouw, een levende Kerststal.

 's Avonds om half 6 hebben we een gezamenlijke viering in de aula en aansluitend een maaltijd. We verzamelen in de klas. Het is de bedoeling dat iedereen iets meeneemt voor de maaltijd. Op het raam bij de klas hangt een kerstboom waar u de naam van uw kind achter een van de producten kunt zetten (bijv. boter of een bruin brood). U mag ook zelf iets bedenken, maar liever geen producten die echt warm gegeten moeten worden, gezien de viering waar we eerst heen gaan. 

U mag de producten (evenals een bord, beker en bestek voorzien van naam en in een plastic tas) op donderdagochtend al meegeven of die middag komen brengen. Samen met Guus, Sijf en Denzel kunnen we er dan voor zorgen dat 's avonds alles klaar staat. De plastic tas is handig om na afloop het (vieze) bestek weer mee naar huis te kunnen nemen. Rosanne, Sezina, Gina en Noa helpen even met opruimen. 

Op vrijdag hoeven de kinderen alleen in de ochtend naar school. Derek, Lois, Sanne, Ringo, Tim en Davey helpen na schooltijd met het opruimen van alle kerstspullen.

We maken er met elkaar een fijne laatste week van dit jaar van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten