20 december 2013

Kerst

Deze donderdag hebben we de St. Michaëlkerk in Blokker bezocht. Uit onze klas vormden Gina, Lilian en Eline daar de levende kerststal. Dat zag er erg mooi uit! De koster heeft ons het een en ander verteld over wat er in de kerk te zien is maar we mochten vooral veel vragen stellen.

's Avonds was de Kerstviering. Eerst gingen we met elkaar naar de aula en daar lieten alle onder- en middenbouwklassen een stukje zien op het podium. Daarna zijn we met elkaar lekker gaan eten in de klas. Ook juf Mariëlle, meester Jurgen en de klassenmoeders aten mee. Iedereen weer ontzettend bedankt voor alles wat voor de maaltijd meegenomen is! En ook leuk om te zien hoe prachtig iedereen aangekleed was. Foto's volgen nog.
   
Vandaag zijn we begonnen met het evalueren van alle kerstactiviteiten, zodat we volgend jaar weer zo'n mooi feest met elkaar kunnen neerzetten. Complimenten voor iedereen die meegeholpen heeft, eigenlijk liep alles op rolletjes! We hebben vanmorgen ook gewoon gerekend en een dictee gemaakt, maar na de pauze hebben we in de kring elkaar de kerstkaarten gegeven die we zelf gemaakt hebben en nog wat lekkere broodjes van het buffet gegeten. Daarna hebben we opgeruimd en was het alweer tijd om naar huis te gaan.
  
Fijne vakantie allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten