9 december 2013

Werkgroepen Kerst

Sinterklaas is nog maar net terug naar Spanje of we leven alweer naar het volgende feest toe: Kerst! Vanmorgen hebben wij geluisterd naar de Kerstradio gepresenteerd door kinderen uit de klas van juf Sanne en daarna hebben we, net als met Sinterklaas, taken verdeeld om met elkaar ook een mooi kerstfeest te kunnen vieren.

Dit zijn de werkgroepen:

1. Lars, Hidde, Meike en Hasse tuigen de kerstboom op en brengen de klas verder in kerstsfeer. Dit gebeurt aankomende woensdag. 
2. Sanne, Kiki, Jayda, Sezina en Philippe verzorgen de kerstradio voor onze groep. Zij zijn volgende week maandag aan de beurt.
3. Eline, Gina en Lilian doen mee aan de levende kerststal in de St. Michaëlkerk hier in Blokker. Dit doen zij wanneer alle groepen volgende week donderdag de kerk bezoeken. 
4. Guus, Sijf en Denzel helpen volgende week donderdag na schooltijd met het klaarzetten van de klas voor de kerstviering- en maaltijd die avond. 
5. Na de kerstmaaltijd helpen Rosanne, Sezina, Noa en Gina met opruimen.
6. Op vrijdag, de laatste dag voor de vakantie, helpen de volgende kinderen met het opruimen van het lokaal: Derek, Lois, Sanne, Tim, Ringo en Davey. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten