6 april 2014

Komende week..

- ... beginnen de Entree-toetsen voor groep 7. Zij komen bij elkaar in ons eigen lokaal om de toets te maken. Ik ben er bij en begeleid de kinderen. Er worden een of twee toetsen per dag gemaakt, doorgaans na de pauze om 11.45 uur en 's middags om 13.00 uur. De Entree-toetsen nemen drie weken in beslag en zijn in plaats van het werk van de weektaak. Gym en reken-, spelling- en begrijpend lezen instructies gaan gewoon door.

- ... zijn de zesdejaars bij juf Sanne en de achtstejaars bij meester Harry als groep 7 een toets aan het maken is. Zij werken dan aan de weektaak en groep 8 oefent eveneens aan de musical. Donderdag (en de twee weken daarop) hebben de achtstejaars weer gewoon gym met de groep van juf Lisanne.

- ... hebben we maar liefst vier jarigen! Philippe, Derek, Daan en Gina vieren achtereenvolgens dat ze weer een jaartje ouder zijn. Jasper is het komende weekend jarig en viert het de 14de.

- ... komt Eline op dinsdag weer eventjes op school. Ze was vanaf deze week weer lekker thuis maar ziet erg slecht, waardoor het voor haar moeilijk is om naar school te gaan. Donderdag komt er een verpleegkundige in onze groep meer vertellen over suikerziekte.

- ... moeten uiterlijk woensdag de enveloppen van de Unicefloop ingeleverd zijn. Komende zaterdag is de loop vanaf Park Schouwburg. Kinderen die met de groep van school mee willen lopen verzamelen om 09.00 uur voor het Park, we vertrekken om 09.15 uur.

- ... hebben de zevendejaars ook hun fiets theorie-examen van Veilig Verkeer Nederland. Deze is in plaats van een Entreetoets.      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten